Skip to content
Inici » CEI La Roda

CEI La Roda

 

La Roda és una cooperativa amb més de 50 anys d’experiència que té com a objectiu ajudar al creixement harmònic de l’infant entre els 0 i els 3 anys, afavorint el seu procés d’autonomia i contemplant cada individualitat dins del grup. Col·laborant amb els pares/mares en l’art d’educar, acompanyen en el seu procés de creixement personal i en el desenvolupament de les potencialitats. S’aposta per la capacitat de creació, la iniciativa pròpia i la flexibilitat davant noves situacions, enfront del “saber coses”, ja que sols aprenent a aprendre, es pot tirar endavant.

Des de l’escoleta s’ajuda a l’adquisició dels hàbits, que són accions que fan els xiquets i xiquetes per a no dependre dels adults. Amb ells, es senten segurs en un entorn ordenat i els permeten consolidar una plena autonomia i independència.

A La Roda l’alumnat trobarà una atenció individualitzada acompanyada de processos de confiança i afecte, en un espai on podran construir el seu propi aprenentatge i conviure amb companys/es per iniciar-se a les relacions socials. 

Oferta educativa

El centre La Roda ofereix la següent formació de caràcter formal:

  • Educació Infantil (Primer Cicle)

 

Serveis i projectes

A La Roda s’ofereixen els següents serveis:

  • Menjador escolar de setembre a juliol
  • Escola Matinera i horari extra de vesprada
  • Escola d’estiu, nadal i pasqua

 

Bo infantil

 

Contacte

Tel: 96 291 24 32

Correu: larodaescolacooperativa@gmail.com

Comparteix a xarxes
Tradueix»
Skip to content