Skip to content
Inici » Escola de Famílies

Escola de Famílies

L’escola de famílies és un projecte de l’Ajuntament d’Ontinyent, conjuntament amb altres entitats educatives. Com a ciutat educadora, l’objectiu és garantir una formació útil i de qualitat pels pares i mares de la comunitat ontinyentina. A més, es pretén incloure a la resta d’agents educatius de la localitat.

Any
2021-22
2020-21
2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2022-2023

2022-23

Febrer

Sindrome d’Asperger

 

 

Març

Conferència Vicent Ginés

Maig

Jornada contar el bullying

Iñaki Zubizarreta és un ex jugador de basket. Divulgador, conferenciant i activista en la prevenció de l’assetjament escolar i la violència a les aules.

Ofereix un espai tant per als joves com per als adults, per reflexionar i poder tractar l’assejament escolar.

 

2021-22

Febrer

Elsa Cortés

Xarrada: “Diari d’una Asperger” – Elsa Cortés

Elsa Cortés Aznar és una dona de 22 anys diagnosticada amb Síndrome d’Asperger. Nascuda a Saragossa, va crear als 16 anys el blog “El Diario de un Asperger”, el qual desembocaria en el seu llibre “Borrador, la historia de mi vida”.

Estudiant de matemàtiques, voluntària tant a Espanya com Polònia, conferenciant i activista pels drets de les persones amb TEA en diversos països. Elsa Cortés ens conta la vida des de la mirada d’una persona amb Asperger que, en les seues paraules, “tot i que sone exagerat, viuen la vida a lo exagerat”. Una excel·lent oportunitat per a famílies amb membres diagnosticats amb TEA.

 

 

 

Abril 

Dret a l’educació de les dones. Escollir l’educació

Laura Nuño, doctora en Ciència Política i experta en estudis de gènere, docent a la Universitat Rey Juan Carlos i activista pel feminisme.

L’Escola de famílies ens apropa una revisió històrica del paper de la dona en l’educació, així com una revisió bibliogràfica dels pensaments que diverses ments reputades han plasmat al llarg dels anys.La conferència posa l’èmfasis en la incapacitació educativa a la que han sigut sotmeses les dones, perpetuant la maquinària social que estableix les relacions de poder i els rols associat al sexe i gènere.

Laura ens presenta els processos que limiten el desenvolupament social i intel·lectual de la dona en l’escola.

Maig

Cloenda Projecte de Benestar Emocional

Verònica Pastor i Verònica Piqueras, de Desemboliquem, han estat treballant durant l’any 2022 amb l’alumnat de diferents centres de la localitat.

2020-21

Octubre-Desembre

2019-20

Febrer Maig

ESCOLA DE FAMÍLIES 2020

Desembre

2018-19

Febrer-Maig

2017-18

Febrer-Maig

Abril

Maig

2016-17

Gener-Juny

 

 

Comparteix a xarxes
Tradueix»
Skip to content