Skip to content
Inici » Notícies » Ontinyent aprofita les vacances escolars de Nadal per fer millores als col·legis

Ontinyent aprofita les vacances escolars de Nadal per fer millores als col·legis

  • by

L’Ajuntament d’Ontinyent ha aprofitat les vacances escolars de Nadal i Reis per a fer diverses millores i actuacions en diversos col·legis públics de la localitat. En concret, a través de la regidoria de Serveis Municipals i amb la supervisió de la regidoria d’Educació, s’ha procedit a la realització d’obres de pintura a la tanca exterior i els patis del CEIP Lluis Vives; l’acondicionament d’aules per a innovacions pedagogiques al CEIP Vicente Gironés; habilitació de pistes de voleibol en les noves pistes esportives del CEIP La Solana; pintura exterior i interior al CEIP Carmelo Ripoll; i retirada de materials i preparació al CEIP Bonavista de les obres previstes al pla “Edificant”.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha tingut paraules d’agraïment per a la tasca del departament de Serveis Municipals que coordina Manuel Cuesta, destacant l’interés d’unes millores “que ens hem aprofitat per dur a terme en aquest periode de pausa, reduint així les molèsties a l’alumnat, i que hem realitzat amb l’objectiu de seguir dignificant els centres”. Borrell, que també feia un balanç positiu del transcurs de l’Escola de Nadal Municipal, que ha comptat amb la participació de 70 alumnes, recordava que 2022 “va a ser un any molt important dins l’execució del Pla Edificant, del que ja tenim 6 obres acabades però al marc del qual anem a viure la part més important de les actuacions”.

El regidor recordava que per fer possibles estes actuacions, que finança la Generalitat Valenciana i gestiona íntegrament l’Ajuntament, el consistori realitza a més altres tasques complementàries, com les obres d’adequació dels terrenys per als aularis prefabricats que emprarà l’alumnat durant les obres del CEIP Martínez Valls, i posteriorment del CEIP Vicente Gironés.

Nota de premsa original

Comparteix a xarxes
Tradueix»
Skip to content